Se pot face nunti in 2021? Ce spun autoritatile?

Sa fac nunti in 2021

In contextul pandemiei multe dintre evenimente s-au suspendat sau au fost limitate pentru evita raspandirea noului corona-virus.

Ai avut nunta programata in 2021 sau vrei sa faci nunta in 2021? Iata ce spun autoritatile.

Multi tineri au nuntile programate inca de acum 2 ni sau chiar de anul trecut pentru 20211, dar inca nu stiu exact daca vor putea sa isi faca nunta visurilor. Multe cupluri chiar au dat si avans pentru locatie dar nu stie nimeni daca nuntile si botezurile sunt posibile si in ce conditii si vor putea realiza.

Unii ai platit mii sauzeci de mii de euri atat la inchirierea locatiei cat si pentru formatiile muzicale. Nici macar reprezentaii HORECA nu au date exacte despre defasurarea acestor evenimente. Multi dintre ei dand deja faliment sau au angajatii in somaj tehnic.

In aceste conditii si in urma restrictiilor si numarul casatoriilor au scazut drastic in perioada pandemiei. Multi dinitre cei care au avut deja planificata nunta anul trecut si-au replanificat-o pentru anul acesta insa inca nu stie nimeni daca si anul acesta vor avea noroc.

Vezi si Rochii moderne scurte elegante de ocazii frumoase si ieftine

Daca totusi nuntile se vor putea tine in 2021 viitorii cred ca ar trebui sa tina cont de niste lucruri. 

Asteptati-va la unele scumpiri si costuri suplimentare.

Cu siguranta veti gasi si mai putine sali disponibile deaoarece multe dintre ele s-au inchis

Nu va ganditi ca veti face nunti cu sute de invitati, maximul admis fiind de maxim 50 de persoane

Asteptati-va ca nu toti invitatii sa vina la nunta, unii din cauza sigurantei sau din motive financiare

Declaratiile autoritatilor:  „Ar trebui să li se spună oamenilor că e pe riscul lor. Nimeni nu poate da un răspuns acum. Răspunsul depinde de cum evoluăm. S-ar putea să ne trezim cu o creştere şi cu un vârf nou”, a declarat Raed Arafat.

„Pe partea de concerte şi festivaluri mari, credeţi-mă că nu ştim (când vor putea fi reluate). Pe partea de industrie, încercăm să menţinem un echilibru: se redeschid restaurante, se închid dacă rata de infectare cerşte, se fac controale ca să se respecte regulile. Inclusiv cei din HoReCa ne spun: mergeţi şi amendaţi-i pe cei care nu respectă regulile, pentru că nu vrem să fim forţaţi să închidem cu toţii.Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă se ajunge la anulare, eşti asigurat. Nimeni nu poate garanta, acum, că aceste festivaluri pot avea loc. Sunt trei-patru festivaluri care se fac într-un an, despre care nu putem spune, în acest moment, dacă se vor ţine”, a mai continuat acesta.

Pana vom avea niste date concrete nici noi nu stim mai multe detalii despre organizarea nuntilor in 2021.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche