Doctorul avertizeaza ca nu ar trebui sa bei niciodata cafea la prima ora dimineata

cafea dimineata

Doctorul Karan Ra, foarte bine cunoscut pe TikTok pentru sfaturile minunate despre sanatate, ne avertizeaza impotriva consumului de cafea la prima ora a diminetii. Acesta in schimb ne sfatuieste sa asteptam pana cand nivelul nostru de cotrizol se reduce.

Nu esti singura persoana care nu se poate trezi dimineata si merge direct in bucatarie petnru pregati cafeaua la prima ora. Abia putem sa vorbim unii dintre noi, dar ce sa mai incepem si activitatile fara a lua o gura de cafea.

Cu toate acestea se pare ca face o grseala mare, cand, de fapt, ar trbuie sa ne lasam corpul sa faca asta in mod natural.

Nu ar trebui sa bem cafeaua la prima ora a diminetii

Cel mai indicat este sa consumi cafea la jumatatea diminetii, atunci nivelul de energie si de cotrizol scade, iar atunci cand vei bea cafeaua, veti obtine un impuls de cofeina si va veti trezi mai energici.

Poti sa faci si tu un test si sa incerci sa nu mai consumi cafeaua la prima ora cand te trezesti si sa incepi sa o bei dupa 2-3 ore. Spune-ne in comentarii daca aceasta metoda e mai eficienta sau nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.