Facebook isi schimba numele in Meta

CEO-ul companiei Facebook Mark Zuckerberg a anunt ca compania isi va schimba numele in Meta. In acest nou brand vor fi reunite toate aplicatiile care stau sub umbrela Facebook, iar acesta a declarat ca isi doreste sa aduca metaversul la viata.

Prin metavers intelegem ca ar un hibrid al retelelor sociale online, care ne vor permita sa impartamsim cu apropriatii nostri experiente unice chiar daca acestia sunt departe de noi.

Ce este un metavers?

Cuvantul metavers vine din limba greaca si semnifica „dincolo” . In acest metavers oameni vor pute sa isi creeze o lume virtuala in care se vor putea juca, comunica, sau lucra folosind casti VR

Compania isi schimba numele in Meta, in urma acuzatiilor si scandalurilor in care aceasta este implicata. Facebook se confrunta cu un val de critici in ultma perioada in urma unor documente secrete care dezvaluie afaceri controversate ale companiei detinute de Mark Zuckerber.

Cand is va schimba Facebook numele in Meta?

Noul nume al companiei intra in vigoare cu data de 1 Decembrie, ceea ce inseamna ca dupa aceasta data nu vom mai avea Facebook ci Meta.

Zuckerberg a mai anuntat ca si crimptomonodele si NFT-urile ar face parte din acest metavers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.