Top cele mai bune filme romantice de vazut in 2021

Daca esti o iubitoare a filmelor romantice, atunci ce iti recomand mai jos este pentru tine. Am facut o selectie cu cateva din filmele cele mai bune din 2021 din categoria romance, pe care orice iubitor sau iubitoare al genului ar trebui sa le urmareasca. Aseaza-te pe canapea si ia popcornul langa tine si alege care dintre filme de mai josi il vei vedea prima data.

Vezi si:

Top cele mai bune filme de dragoste la care sa te uiti in 2021

Malcolm & Marie (2021)

Este vorba despre un regizor de film, Malcolm, care se intoarca seaca acasa cu prietena sa Marie dupa o premiera de film si asteapta reactia criticilor. Insa seara ia o intorsura mai putin asteptata cand revelatiile despre relatia lor incep sa iasa la suprafata si punand la incercare puterea dragostei lor.

The Dig (2021)

In timp ce lumea se pregateste pentru Al Doilea Razboi Mondai, o vaduva bogata pe nume Carry Mulligan il angajeaza pe Ralph Fiennes care este un arheolog sa se ocupe de sapaturile la morminte de pe proprietatea el. Acestia fac o descoperire istorica iar ecourile evenimentelor din trecut Angliei rezoneaza cu elemente legate de viitorul incert al acestei tari.

The Right One (2021)

Este o comodie romancatica inca care Sara, os criitoare care sufera de blocaj, are nevoie de inspiratie pentru operele ei si il intalneste intamplator pe Godfrey, care este un tip mai aiurit care isi schimba personalitatea pentru a incerca sa faca fata trecutului mai traumatizant si ca sa evite realitatea din prezent. Sara il foloseste pe Godefy pentru viitorul ei roman iar acesta afla si dispare din viata ei.

To All the Boys: Always and Forever (2021)

Lara Jean Covey este o tanara care termina liceul si acum incepe sa se pregateasca pentru viata de adult. Dupa ce aceasta face cateva calatorii incepe sa se gandeasca cum va fi viitorul ei si cum vor fi relatiile cu familia, prietenii si Peter dupa absolvire.

Vezi si: Facebook isi schimba numele in Meta

The Map of Tiny Perfect Things (2021)

Doi adolescenti descopera ca traiesc aceeasi zi din nou si din nou si decid sa profite de acest glitch pentru a crea o harta cu cele mai bune lucruri care se intampla in acea zi. Va fi o trecere de la o comedie la o drama romantica.

The Last Letter From Your Lover (2021)

Este un film de drama romantic britanic lansat in 2021 si regizat de Augustine Frizzell si se bazeaza pe romanu omonim a lui JoJo Moyes din 2012. In 1960 Jennifer se afla prinsa intra sotul ei care a devenit rece si actualul ei iubit Anthony.

Cinderella (2021)

Camila Cabello superba! Cu acest film a devenit una din artistele mele preferate .Foarte bun filmul ,superb de la inceput pana la sfarist ,imi doream sa nu se mai termine ,muzica foarte frumoasa ,mi-a placut foarte ,foarte mult un film muzical superb,nu inteleg alte comentarii ,filmul a fost incredibil de bun.

Resort to Love (2021)

Daramata de o deceptie puternica si cu o cariera deistrusa, cantareata accepta o slujba pe inslula. Dar tocmai aici fostul ei logodnic urmeaza sa se insoara.

The Kissing Booth 3 (2021)

Este vorba despre o tana care va trebuie sa ia o decizie foarte grea pentru ea. Inainte de plecarea la facultate ea trebuie sa se hotarasca daca v-a merge la facultate cu iubitul ei minunat, Noah, sau va merge la facultate cu prietenul ei cel mai bun Lee caruia ii promisese asta. Inima cui o va frange Elle?

He’s All That (2021)

Da, ai citit corect distribuția. Vedeta TikTok Addison Rae va debuta in actorie in remake-ul filmului din 1999, She’s All That. Va puteti astepta la vibratii similare cu cele originale in toată gloria sa din 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.